top of page

Hyr en barista 

Vill du göra ditt evenemang till något alldeles extra? Varför inte hyra en eller flera av våra professionella baristor till ditt event? Vi vill hjälpa dig att imponera på dina gäster genom att servera utsökt kaffe, tillagat av erfarna och kunniga baristor. 

Hyra en barista, Skåne

Att ha en högkvalitativ kaffeservering kan verkligen göra skillnad för ditt event. En duktig barista är en viktig faktor för att skapa en bra kaffeservering. Genom att hyra en eller flera baristor kan du vara säker på att du har professionell hjälp när det gäller kaffeservering. Detta är särskilt viktigt om du har många gäster eller om du vill skapa en exklusiv kaffeupplevelse för dem.

Vi kan hjälpa dig att välja de bästa kaffebönorna från Nybryggt.nu stora sortiment och våra erfarna baristor kan utföra de bästa tillagningsteknikerna för att säkerställa att kaffet på ditt evenemang smakar fantastiskt. 

 

Hyr en barista anpassat efter dina behov och önskemål. Oavsett om du vill hyra en eller flera baristor, under en eller flera dagar så kan vi skräddarsy en lösning som passar dig bäst! Detta innebär att du kan fokusera på att njuta av evenemanget medan en professionell barista tar hand om kaffeserveringen.

Vill du ha en riktigt lyxig och professionell kaffeservering till ditt event, så hjälper vi mer än gärna dig. Med en av våra skickliga baristor på plats, kan du vara säker på att du får en kaffeupplevelse som överträffar dina förväntningar.

Kommande kurstillfällen:

Online kurser -

Börja när du vill! 

Barista bas

20-21 Juli 2024 (Malmö)

17-18 Aug 2024 (Göteborg)

28-29 Sep 2024 (Stockholm)

Kaffekurs: Kväll (Helsingborg)

 24 Juli 2024, Kl. 17-20

Latte Art Basic

25 Juli 2024, Kl. 17-20 (Malmö)

16 Aug 2024, Kl. 17-20 (Göteborg)

30 Sep 2024, Kl. 17-20 (Stockholm)

bottom of page